Lokacija:
Laščina, Maksimir
Površina:
129,80 m2
ID Kod:
563
Cijena:
395.890€ (2.975.767 kn)
Transakcija:
Za prodaju
Lokacija:
Laščina, Maksimir
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Stan
Ukupan broj soba:
3
Spavaće sobe:
2
Kupaonica:
1
WC:
1
Kat:
1
Ukupno katova:
3
Cijena:
395.890€ (2.975.767 kn)
Površina:
129,80 m2
Površina okućnice:
31 m2

Prodaje se lijepi, prostrani stan na odličnoj lokaciji u Maksimiru.
Stan se nalazi u urbanoj vili izgrađenoj 1996. godine, kvalitetne gradnje, nikakva oštećenja od potresa zgrada nije pretrpjela ( zelena naljepnica). Krov je novi, mijenjan prije 5 godina. Kvadratura stana ( zatvorenog stambenog prostora) iznosi 103 m2, odnosno sa koeficijentom 129,80m2.
Stan se nalazi na prvom katu od sveukupno 3 kata. Sastoji se od dvije prostrane spavaće sobe ( jedna od soba ima veliku garderobu koja je odvojena kliznim vratima), dugačkog hodnika, kupaonice sa kadom te gostinjskog wc-a, posebne prostorije opremljene sa perilicom, sušilicom i smočnicom (gospodarstvo), veliki otvoreni prostor ( open space) koji se sastoji od kuhinje, blagovaone i dnevnog boravka gdje je smješten i predivan kamin na drva, te 2 balkona (5m2). Iz boravka se izlazi na terasu ( 16m2) sa koje se silazi u vlastiti ograđeni vrt, sav u zelenilu ( 31m2), gdje je smještena i zidana kućica od 8 m2 koja služi kao spremište ( u njoj je provedena i struja). U vrtu je također priključak za struju, vodu te samostojeći tuš.
Stan je opremljen video portafonom, klimom, protuprovalnim vratima, postavljena su dva mjerila za odvajanje vodomjera, drvena stolarija, staklena klizna vrata u boravku, moderna sanitarija. Parkirno mjesto se nalazi u dvorištu zgrade.

Cjenjeni potencijalni kupci, u slučaju odabira ovoga stana agencijska provizija iznosi 2% + PDV koja uključuje kompletnu našu uslugu oko kupoprodaje.

Vlasništvo uredno, tereta nema.
Orijentacija stana je na sve 4 strane svijeta jer se stan proteže cijelom etažom. Svaka prostorija ima prozor te je stan pun dnevnog svijetla.
Ovaj lijepi, luksuzan stan se nalazi u mirnoj i tihoj ulici a opet nadomak svi sadržaja potrebnih za život ( blizina dućana, javnog prijevoza, vrtića i škola, bolnice te predivnog parka Maksimir).


  • Tip stana: u stambenoj zgradi
  • Broj etaža: jednoetažni
Orijentacija
  • Istok
  • Zapad
  • Sjever
  • Jug
Grijanje
  • Centralno etažno
  • Klima uređaj
Izvor topline
  • Plin
  • Drva
Stolarija
  • Drvena
Ostali objekti i površine
  • Vrt
  • Površina vrta: 31 m2
  • Balkon: 2
  • Površina balkona: 2,5 m2
  • Terasa: 1
  • Površina terase: 16 m2
  • Vrtna kućica
Parking
  • Parkirna mjesta: u dvorištu zgrade
Funkcionalnosti i karakteristike
  • Kada
  • Video Portafon
  • Tuš kabina
Blizina sadržaja
  • Blizina parka
  • Blizina škole, vrtića, igrališta
  • Blizina trgovine
  • Blizina centra
  • Blizina bolnice
  • Mirna ulica
  • Blizina javnog prijevoza
Dozvole
  • Energetski razred: D
  • Građevinska dozvola
  • Vlasnički list
  • Uporabna dozvola
Dodatni podaci
  • protuprovalna vrata
Stanje nekretnine
  • Godina izgradnje: 1996 godina
  • Godina zadnje adaptacije: 2019 godina
Adaptirano
  • Kupaonica
  • Kuhinja
  • Podovi
  • Krov/fasada
 

Domus nobilis d.o.o. Adresa: Josipa Stadlera 76, 10 000 Zagreb E-pošta: nekretnine@mmi.hr Telefon: 00385 1 2301 330 | Društvo je upisano u sudski registar kod Trgovačkog suda u Zagrebu, MBS: 080574255, OIB 95477203184 | Temeljni kapital iznosi 20.000,00 kuna i uplaćen je u cijelosti. | Za sve zahtjeve i sporove koji bi mogli proizaći iz korištenja ovih Uvjeta, stvarno je nadležan sud u Zagrebu.

Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.