Zagreb, Rudeš, Oranice, zgrada u izgradnji, 3 stana od 37m2 do 82m2

Lokacija:
Rudeš, Trešnjevka - Sjever
Površina:
82 m2
ID Kod:
611
Cijena:
225.500€ (1.699.030 kn)Fiksni tečaj konverzije 1 € = 7,53450 kn
Transakcija:
Za prodaju
Lokacija:
Rudeš, Trešnjevka - Sjever
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Stan
Ukupan broj soba:
3
Spavaće sobe:
2
Kupaonica:
1
Kat:
1
Ukupno katova:
3
Cijena:
225.500€ (1.699.030 kn)Fiksni tečaj konverzije 1 € = 7,53450 kn
Površina:
82 m2
Površina okućnice:
78 m2
Prodajemo stanove u izgradnji u Rudešu, sjevernom dijelu Trešnjevke. Projekt ima pravomoćnu građevinsku dozvolu i gradnja započinje u veljači 2023.
 
Po projektu zgrada je poluugrađen stambena s 4 stambene jedinice, a katnost je podrum, prizemlje, kat i uvučeni kat. Iznimno dobri tlocrti stanova kvadrature od 61,59m2 i 81,86m2 na odličnoj mikrolokaciji u mirnom, obiteljskom okruženju pružaju mogućnost mirnog života nadomak centra grada i svih sadržaja za praktičan život.

Trenutna cijena, u prvoj fazi gradnje, kreće od 2.850 eura po kvadratu za učešće od 50% ugovorene vrijednosti do 2.950 eura po kvadratu za učešće od 20% ugovorene vrijednosti.

Zgrada je temeljena na armirano betonskoj ploči, debljine 40 cm sa svim potrebnim slojevima i hidroizolacijom. Nosiva horizontalna konstrukcija ploča je iz A.B. debljine 20 cm. Stubišta su također armirano betonska debljine 18 cm. Zidovi nosive konstrukcije nadzemnih etaža su od blok opeke debljine 25 cm. Zidovi nosive konstukcije podruma su od A.B. debljine 25 cm. Zidovi pročelja koji su dio nosive konstrukcije su opečni zidovi debljine 25 cm, s toplinskom fasadom. Ostali zidovi pročelja su od opeke debljine 20 cm, s toplinskom fasadom. Pregradni zidovi su od opeke debljine 10 cm, odnosno od GK ploča s ispunom za zvučnu izolaciju gdje je to potrebno. Međukatni građevni dijelovi izvode se od ab s „plivajućim“ podom odozgo, te s propisnom toplinskom izolacijom između stanova, iznad otvorenog i spremišta i iznad negrijanog stubišta. Toplinska izolacija vanjskih zidova je ETICS sustav na bazi EPS‐F‐a i mineralne vune d= 12 i 15 cm. Neprohodni krovovi su izolirani sa 12 ili 20 cm XPS‐a, dok su prohodni izolirani sa 12 cm XPS‐a. Zidovi prema negrijanom stubištu su izolirani sa mineralnom vunom.Toplinska izolacija vanjskih zidova je ETICS sustav na bazi EPSFa i mineralne vune d= 12 i 15 cm. Neprohodni krovovi su izolirani sa 12 ili 20 cm XPS‐a, dok su prohodni izolirani sa 12 cm XPS‐a.
Toplinska izolacija vanjskih zidova je ETICS sustav na bazi EPSFa i mineralne vune d= 12 i 15 cm. Neprohodni krovovi su izolirani sa 12 ili 20 cm XPSa, dok suprohodni izolirani sa 12 cm XPSa.

Vanjska stolarija izrađena je iz PVC višekomornih profila u antracit boji s ojačanjem iz pocinčanog lima u velikoj komori. Sva stolarija je ostakljena trostrukim staklom s minimalno 1 staklom niske emisije i plinom u međuprostoru, otklopno zaokretnim odnosno kliznim okovom. Protusunčana zaštita je u vidu eslinger roleta. Unutranja stolarija je drvena. Ograde balkona izrađene su od bravarskih profila. Ostale ograde terasa i loggia predviđene su od armirano betonskih parapeta s toplinskom fasadom za prekid toplinskog mosta Prozori i ostakljena vrata su višekomorni PVC s troslojnim stalkom i  2*LOW E premazom, s vanjskim roletama (INOUTIC HST troslojna stakla), klizne stijene SMOVIO ili podizno kliznog sistema. Elektro rolete. Termostat u svakoj sobi

Grijani dijelovi građevine su stanovi. Stubište i spremišta su negrijani prostori. Grijanje je podno etažno ipreko dizalica topline zrak/voda. Priprema tople vode je putem istih DT. Hlađenje je putem DT zrak/zrak.

U sobama su zidne površine gletane i ličene disperzivnim bojama. Zidne površine iz armiranog betona su fino pripremljene za gletanje i ličene disperzivnim bojama. Svi stropovi od armiranog betona su gletani i ličeni disperzivnim bojama. U kupaonama su na zidovima i podovima keramičke pločice. Ostali podovi su obloženi parketom. Na balkonima i terasama predviđene su vanjske protuklizne keramičke pločice. Stepenice i podesti obloženi su protukliznim keramičkim pločicama. Pročelje građevine je toplinski izolirano po sistemu "Etics" sa završnim slojem od silikatne žbuke u boji.

Zračenje odnosno ventiliranje stubišnih prostora vrši se prirodnim putem. Stubište je smješteno centralno s obzirom na volumen nadzemnog dijela građevine. Prostor stubišta ima otvore na pročelju (ulazna vrata) te kupolu za odimljavanje stubišta na zadnjoj etaži. Ulaz zraka u etaži prizemlja je preko ulaznih vrata u građevinu a izlaz zraka preko kupole za odimljavanje na posljednjem podestu uvučenog kata. Duž cijele vertikale stubišta predviđen je otvor za odimljavanje, tangencijalno uz krakove. Predviđeni sustav za ventilaciju i odimljavanje sastoji se od kupole sa ugrađenim posebnim elektromotorom koji otvara krilo, te kontrolnog seta, koji se sastoji od kontrolne jedinice (24V) s ugrađenim prekidačem za aktivaciju sustava, senzorom za dim i dodatnom samostalnom jedinicom za aktivaciju sustava.

Kompletna sanitarna oprema predviđena je od prvoklasne proizvodnje standardne  izvedbe.  Izbor  opreme  će potvrditi  investitor  i  korisnik  pregledom uzorka  prije  same ugradnje.  Predviđena  je  ugradnja  kvalitetne  sanitarne galanterije. Uređenje  i  galanteriju montirati na standardne mjere uobičajne u tehničkoj praksi.

Stanovi će biti visine 2,8m te opremljeni video portafon, protuprovalnim ulaznim vrata u stanovima, hlađenjem klima uređajima, troslojnim parketima A klase. Energetski razred je planiran A+.
 • Tip stana: u stambenoj zgradi
Orijentacija
 • Istok
 • Zapad
 • Sjever
 • Jug
Grijanje
 • Podno grijanje
Stolarija
 • PVC
Komunalije
 • Gradski vodovod
 • Asfaltni put
 • Gradska kanalizacija
Parking
 • Vanjsko ne-natkriveno mjesto
Dozvole
 • Energetski razred: A+
 • Građevinska dozvola
 • Vlasnički list
 

Domus nobilis d.o.o. Adresa: Josipa Stadlera 76, 10 000 Zagreb E-pošta: nekretnine@mmi.hr Telefon: 00385 1 2301 330 | Društvo je upisano u sudski registar kod Trgovačkog suda u Zagrebu, MBS: 080574255, OIB 95477203184 | Temeljni kapital iznosi 20.000,00 kuna i uplaćen je u cijelosti. | Za sve zahtjeve i sporove koji bi mogli proizaći iz korištenja ovih Uvjeta, stvarno je nadležan sud u Zagrebu.

Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.