O nama

Pronađite svoj dom iz snova i odaberite svoje novo susjedstvo – MIRJANA MIKULEC nekretnine nova su adresa na kojoj ćete pronaći idealno rješenje za vaše potrebe. Tražite li mali stan ili pak ekskluzivni dizajnerski prostor za kupnju ili najam ili želite prodati ili iznajmiti svoju nekretninu? U potrazi ste za poslovnim prostorom, ili pak trebate građevinsko zemljište? Od sada na jednom mjestu možete pronaći najbolju ponudu!

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u uređenju interijera, poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec sada se odlučila usmjeriti i na agenciju nekretnina. Nagrađivana dizajnerica svakako zna izabrati prostor koji će najbolje zadovoljiti vaše potrebe – bilo da ste kupac ili iznajmljivač. Osim toga, ako vam treba usluga opremanja nekretnine za najam ili prodaju, ili vam treba usluga stiliziranja interijera te nabava namještaja za posebnu prigodu, event ili jednostavno lakšu prodaju iste, kontaktirajte nas kako bi pokazali puni potencijal vašeg objekta. Ako živite u drugom gradu ili inozemstvu i trebate nekog od povjerenja za upravljanje nekretninom u Zagrebu, i tu vam možemo pomoći. Dobro je znati i kako će se naš tim pobrinuti čak i za prikupljanje računa i plaćanje režija kako vi ne biste morali brinuti o tome.

 Tražite li idealan stambeni prostor za najam za svoje zaposlenike koji dolaze iz drugih država ili gradova, pronaći ćemo ga za vas. Već ste pronašli idealan prostor, ali on nije namješten? Ni to nije problem jer vam osiguravamo namještaj za najam i uređujemo interijer za vas. Ova je usluga idealna za sve one koji ne žele dugoročno odsjedati u hotelu već žele komoditet i dati osobnost interijeru.

Cilj nam je ponuditi individualno rješenje kako bi vam maksimalno olakšali posao i riješili vas brige oko papirologije, stoga osiguravamo pravnu provjeru relevantne dokumentacije statusa nekretnine te pravnu realizaciju transakcije.

Obratite nam se povjerenjem i pronađite svoju novu nekretninu!
 Domus nobilis d.o.o. Adresa: Josipa Stadlera 76, 10 000 Zagreb E-pošta: nekretnine@mmi.hr Telefon: 00385 1 2301 330 | Društvo je upisano u sudski registar kod Trgovačkog suda u Zagrebu, MBS: 080574255, OIB 95477203184 | Temeljni kapital iznosi 20.000,00 kuna i uplaćen je u cijelosti. | Za sve zahtjeve i sporove koji bi mogli proizaći iz korištenja ovih Uvjeta, stvarno je nadležan sud u Zagrebu.