Subotom ujutro na RTL-u gledajte potpuno novu emisija „Tražimo dom s Mirjanom Mikulec“ . Tražite li objekt za najam, kupnju ili prodaju, Mikulec će sa svojim tim za nekretnine istražiti koje su to najzanimljivije nekretnine na tržištu te vam pomoći u odabiru vašeg savršenog doma.

Kroz svaku epizodu pratimo jednog kupca u njegovim zahtjevima i potrebama – od budgeta, kvadrature, broja soba, lokacije… kao i imaju li posebne zahtjeve poput terase, dvorište ili čak bazena. Tu je stručna ekipa agenata za nekretnine, građevinara, statičara, bankara, kao i dizajnera i arhitekata,  kako bi kupci skupili sve više informacija i lakše donijeli finalnu odluku.

Uz novu emisiju pokrenuta je agencija za nekretnine – MIRJANA MIKULEC NEKRETNINE – ujedno i potpuno nova usluga u poslovanju poduzetne Mikulec. Tražite li mali stan ili pak ekskluzivni dizajnerski prostor za kupnju ili najam ili želite prodati ili iznajmiti svoju nekretninu? U potrazi ste za poslovnim prostorom, ili pak trebate građevinsko zemljište?

Od sada na jednom mjestu možete pronaći najbolju ponudu!

Foto: Mario Poje

Epizoda 1.

U prvoj epizodi emisije “Tražimo dom” pratimo Maju u potrazi za novim stanom. Pronašli smo dvije nekretnine koje odgovaraju njezinim željama. Kako je tekla potraga pogledajte u prvoj epizodi! 

Epizoda 2.

Par koji pratimo u drugoj epizodi dolazi iz Zagreb ali nakon godine dana zajedničkog života i puno godina podstanarstva, odlučili su potražiti zajednički dom. Budžet nije velik, 80 000 eura. Želja im je pronaći stan u prizemlju s vrtom ili velikom terasom ili kućicu u širem prstenu Zagreba.

Epizoda 3.

Hana Pešić radi u produkciji našeg studija već godinu dana. Kako su ona i suprug u potrazi za većim stanom, uključila se u emisiju, ovoga puta ispred kamere. Pogledajte kako su pronašli svoj dom iz snova!

Epizoda 4

Stipan Prtenjača uspješan je boksač. Bio je prvak Europe u savateu i brončani na Svjetskom prvenstvu u kick-boksu, a sada je sport zamijenio poduzetništvom. Ekipa Tražimo dom mu je pronašla i idealan dom, pa pogledajte kako je išla potraga!

Epizoda 5.

Svaki tjedan pomažemo našim gledateljima u potrazi za idealnim domom. Ovaj put upoznajte Maju koja traži stan u manjoj zgradi ili zemljište za kućicu.  

Epizoda 6.

Branka već godinama s obitelji živi u velikoj obiteljskoj kući od 240 kvadrata u Sesvetskom Kraljevcu. Sada je obitelj u potrazi za novim domom – i to u središtu Zagreba. Pogledajte kako je tekla potraga u novoj epizodi!