31.08.2023

Pridružite se našem dinamičnom timu agenata za nekretnine!

1693560156_td-i-agenti-4903.jpg

Jeste li spremni krenuti na uzbudljivo putovanje u svijet nekretnina? Ne tražite dalje – u potrazi smo za strastvenim i motiviranim agentima da se pridruže našem brzorastućem timu u Mirjana Mikulec nekretnine!

Zašto baš Mirjana Mikulec nekretnine?
Mi nismo samo tvrtka; mi smo obitelj entuzijastičnih profesionalaca koji vole ono što rade I pozivamo vas da budete dio naše živahne zajednice.

Brzorastuće okruženje: Budite dio nečeg velikog! Kao jedna od najbrže rastućih tvrtki za nekretnine u regiji, nudimo neusporedive prilike za osobni i profesionalni razvoj. Vaš uspjeh je i naš uspjeh. Svi smo posvećeni I spremni pomoći vam da ostvarite svoje ciljeve.
Višestruke prednosti: Vjerujemo – zapravo, znamo - da su sretni agenti uspješni agenti. Zato nudimo sveobuhvatan paket pogodnosti koji uključuje konkurentne provizije i fleksibilne radne aranžmane. Uživajte u plodovima svog napornog rada dok održavate zdravu ravnotežu između posla i privatnog života.
Sjajni ljudi, sjajni profesionalci: Naš tim je srce i duša naše tvrtke. Pridružite se grupi istomišljenika koji nisu samo iznimni profesionalci, već i fantastična ekipa . Surađujte, učite i zajedno slavite uspjehe u okruženju punom pozitive i podrške.
Zabavna i primamljiva kultura: posao ne mora biti dosadan! Njegujemo zabavnu i primamljivu atmosferu u kojoj se potiče kreativnost, a smijeh je dio naše dnevne rutine.

Što ćete raditi:
Graditi trajne odnose s klijentima i voditi ih kroz proces kupnje i prodaje kuće.
Pružati stručne savjete i uvide u tržište kako biste pomogli klijentima u donošenju informiranih odluka.
Surađivati s dinamičnim timom kako biste stvorili i implementirali učinkovite prodajne strategije.
Pratiti i biti ukorak s trendovima u sektoru te neprestano proširivati svoje znanje o nekretninama.
Napredovati u energičnom okruženju koje slavi vaša postignuća i podržava vaš rast.

Kvalifikacije:

Položen stručni ispit za agenta posredovanja u prometu nekretninama
Dokazani rezultati u prodaji nekretnina i snažna želja za isticanjem u industriji.
Iznimne komunikacijske i pregovaračke vještine.
Usredotočenost na klijente i strast za pomaganjem klijentima da ostvare svoje snove.
Ako ste spremni podići svoju karijeru u sektoru nekretnina do novih visina s tvrtkom koja cijeni vašu individualnost i zagovara vaš uspjeh, Mirjana Mikulec nekretnine je savršeno mjesto za vas!

Kako se prijaviti:
Pošaljite svoj životopis i kratki CV u na mail adresu nekretnine@mmi.hr kojem ćete istaknuti svoju strast prema nekretninama i zašto ste uzbuđeni zbog pridruživanja našem stručnom timu.
Pridružite nam se u oblikovanju budućnosti nekretnina dok se usput veselite i slavite svaki uspjeh. Vaša karijera iz snova počinje kod nas!